2009. december 20., vasárnap

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,azaz még mindig a foggal küzdünk...természetesen fogunk még nincs!
Előző héten már szépen átaludtuk újra az éjszakákat,erre hétfőtől megint keltünk egy csomószor...konkrétan ez óránként 3-4 ébredést jelent...sokszor elég a cumi vagy a dologél.Aztán van h csak iszik,ha már semmi nem használ akkor eszik!Azért vannak 1-2 órás szünetek is,na ilyenkor próbálok aludni én is,már amennyire ez sikerül.

Ma viszont újra jó éjszakánk volt!Remélem h hamarosan kinn lesznek a fogak,ugye több jön egyszerre!

Iza még épp nincs 8 kiló...igaz tegnap nem mértem,remélem hogy ma este végre átlépjük azt a bűvös 8 kilót!

Egyre többet mozog,nem csodálom hogy ledolgozza a felszedett kilókat.

Folyton négykézláb van,ringatja magát,dumál.Próbál kúszni-mászni,több kevesebb sikerrel sikerül is,de nem igazán szabályosan halad.De nagyon vicces ahogy előre dobja magát!Sokat kacarászik közben ő is!És ha még nem írtam volna,akkor be nem áll a szája!!!

Imád csavarogni.Pontosabban csendben tűri ahogy én rohangálok vele ezer felé!Sokat járunk el ,hol csak séta,hol vásárlás,hol baba talik.Mindet nagyon élvezi!

Szerencsére mindenkire vigyorog,nem egy félős baba!Remélem ez megmarad!Mindenre figyel,érdeklődik.Képes egy szösszel eljátszani!

Dobok gyorsan pár képet,aztán mesélek tovább ha lesz rá időm.Miki mától itthon van,készülünk az ünnepekre!Illetve Iza első karácsonyára!Tegnap leesett egy csomó hó!!!Ma ki kéne menni sétálni és megmutatni Izának.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése