2010. február 5., péntek

Nevetgélünk

Az elmúlt 2 nap elég jó volt,most nem fájt a foga,így egész nap röhögcsélt meg sikongatott!Be nem áll a szája:dededetyetyetyebababaapapapababatete:)))Egy idő után elég idegesítő:)Örülök h ilyen jókedvű baba,volt kitől örökölnie az biztos!

Viszont egész nap le se veszem róla a szemem,mert ha mégis,akkor vmi rosszaságot csinál.Folyton kimegy a nappaliból,persze a babakocsi kereke meg a cipők a legérdekesebbek.De benéz a másik szobába is,megnézi a szárítót,ilyesmik!

Nappaliban is minden hol feláll!Már nincs olyan hely ami akadály lenne neki....sajnos!Püföli a TV-t,kikapcsolja a gépet,feláll és eltolja a tornáztatót.Eltolja a dobozokat is és odaférkőzik az akváriumhoz na meg az üveg dohányzóasztalnál is ácsorgott már,pedig csak 1mpre fordultam el!Odamászik az ablakokhoz is és nyalogatja....

Tehát nem unatkozom!

Sokat énekelünk,ő is énekel ám!És csomó mindent utánoz!Miki szokott neki különféle berregő,csattogó hangokat kiadni és Iza leutánozza!Olyanokat röhögünk rajta!Nagyon édes!Tetszik saját magának is,mert hangosa kacarászik utána!

Sokszor jön és "megölelget",puszit ad.Szereti ha dobáljuk vagy forgunk vele!Természetesen ekkor is hangos kacajban tör ki!Van egy ördögi kacaja is,nem tudom kitől tanulta:)))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése