2011. február 14., hétfő

2 hós státusz

Még 8-án voltunk a tanácsadáson.Niki megkapta a 2 oltást.Épp h egy picit sírt,de el is hallgatott mikor felvettem.Kaptunk testápolót,mert nagyon száraz a bőre.Illetve mosogatom a kis fejét,mert mindig vissza jön a koszmó.
BCG helye meg nem látszik,6 hós koráig kéne vmi reakció,különben újra oltják.

Megint 1 hónappal idősebbnek nézték.Már azt kérdezgették h fordul e az oldalára...mondom nem,kéne?Hiszen csak 2 hós!Jaaa,akkor még nem:)))Nem tudom mért nézik nagyobbnak folyton:)

Már 5070 g .A szeme egyre kékül!Kíváncsi vagyok marad e kék vagy esetleg bezöldül!
Kinőtte az 56os méretet,így elő kellett vennem a következő rucikat.A héten veszünk szekrényt is,mert már nem férnek a ruhák....



Amúgy ma a hátára fordult Niki!!!Nagyon tetszett neki a produkció!Persze el is fáradt,és mikor 3.ra próbálkozott már nem ment,nagyon mérges is lett:)))

Tejválság is volt megint,de nagyon ügyesen visszahozta a mennyiséget,vagy növelte(passz).Igaz egyszer vacsira 100ml tápszert adtam neki,mert egész nap nem aludt szinte semmit és nagyon éhes volt,pedig mindkét cicit megette.

1szer kel még éjjel,bár nála ez annyi h 6kor evés és utána 4körül kel.9-10 óra megvan,csak ugye picit előrébb vagyunk szokásunkhoz híven!

Sokat mosolyog,Izát meg Mikit is felismeri,nagyon örül nekik!Iza mindig mondja neki h "gere baba,gere".Tegnap feltette a pelust a vállára és büfiztetni akarta:)nagyon édesesk együtt!!!Alig várom h tudjanak együtt játszani!

Iza kis ügyi,sokat dumál,már helyen mond mondatokat is.Sokat énekelget továbbra is.Mi meg jókat nevetünk rajta!Újabb fog nem jött ki,de eléggé nyűgös most miatta...remélem h hamar áttörnek a szemfogai!



A másik hír h levágattam a hajamat.Aztán Miki is úgy döntött h vágjam le neki.Még a szakállától is megszabadult!Nagyon várjuk már a jó időt!


Fejemet nem nézni,kicsit kómás voltam akkor is.Az első a fodrász után,a második már hajmosás után,nuku szárítással)Imádom!!!


Amúgy remekül telt az elmúlt hét!Sokat voltunk lenn,jókat játszott Iza.Voltunk vendégségben is szombaton,ott is istenien elvoltunk:)

Na akkor képek még!



Reggeli szeretgetés.Még hosszú hajjal Miki.
Iza meg édesen mondja h szeretem:)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon cukik a lanyok a kepeken,Niki meg milyen nagy lany mar hogy forog a hatara.Ugyeske,de miert nezik folyton nagyobbnak egy honappal.Igaz nalunk is Julia meg 8 hos sem volt es mindneki 1 evesnek nezte.Mindig megkerdeztek hogy mar betoltotte ugy-e az 1 evet,en meg csodalkozva mondta hogy most lesz csak 8 hos.Iza meg imadni valo ahogy szereti a kis hugat.pusizka

    VálaszTörlés
  2. Szépek vagytok! Jó az új hajad!
    Puszika

    VálaszTörlés