2011. augusztus 19., péntek

Utazás

Megvolt az idei kis kiruccanásunk is.Lementünk Karcagra pár napra.Rengeteg a dolog itthon,így nem tudtunk egy hétig maradni.
Nagyon jó volt amúgy,jól el is fáradtunk.A vonatozás 2 gyerekkel,átszállással nem a legegyszerűbb,de túléltük.Ügyesek voltak a gyerkőcök is.Niki leginkább aludt,Iza is csak odafele úton volt nyűgösebb.
Persze mondanom se kell hogy bunkók mindenhol vannak.Visszafelé felszálláskor épp ülnénk le,csukjuk össze a babakocsit,próbálunk leülni,erre mögöttünk nem bírnak várni 1 percet se,gázolnak át rajtunk.Muszáj voltam beszólni hogy látja hogy 2 gyerekkel próbálunk leülni,igazán várhatna 1 fél percet.és még neki állt feljebb....Hihetetlen!Aztán át is ültünk,inkább átvonszoltunk mindent egy másik kocsiba,ott legalább volt több helyünk.

Na ezt leszámítva jó volt.Iza nyúzta a dédit.Folyton mondta neki hogy menjünk ki játszani Dédike.Majd megzabáltam!A kutyától félt...de azért próbáltak barátkozni:)A cica meg nem győzött menekülni!

Gizmókára meg Juciék vigyáztak,igaz mikor elvitték Iza sírdogált hogy elvitték a cicáját.De mondtuk hogy csak elment nyaralni ő is a Sebi cicáihoz:))

Az úton nem volt gond a pisiléssel se,mármint nem volt baleset utazás alatt se meg Karcagon se.Mondjuk nem is tudom mért írom ezt,hiszen szobatiszta,mért lett volna baleset:)))

Aludni is szépen aludtunk,pedig egy szobában voltunk,Iza meg köztünk(azért párszor lerúgta a vesénket).Utolsó napra Niki megint elkezdte a fogzást,amit itthon is folytatott.tegnap este nagyon sírt szegény:(Remélem hamar áttörnek a felső metszők,aztán picit jobb lesz!

Most hogy újra itthon,folytatjuk a játszó izét.Festjük az oszlopokat tovább.Vasárnapra remélem állni fog a csúszda!!!

Vettem ma reggel még deszkát a teraszhoz,ahonnan a csúszda indul majd.Nem hoztam messziről a fát,csak az 51es útról,de nem fért be és ki volt lógatva.Olyan büszke voltam hogy hazaértem vele gond nélkül:)))Lassan ismer a környék össze fatelepe/vasárúja/festék és- barkácsboltja:)))

És akkor jönnek a képek!
https://picasaweb.google.com/Annus0424/Karcag2011aug?authuser=0&authkey=Gv1sRgCN_l7aPv3KSGygE&feat=directlink

3 megjegyzés:

  1. De jo kis kirucanasotok volt.A kepek tukrozik hogy nagyon jol ereztetek magatokat es a lanyok is.Az nagyon jo ha mindenhol kezdnek megismerni titeket.Jo kis jatszoteret keszitetek a lanyoknak.Bunkok meg mindenhol vannak.puszika

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó kis utazás volt a bunkókat leszámítva.de hát sajnos ez Magyarország!:((((

    VálaszTörlés
  3. Milyen mosolygós, vidám kisbaba Iza!!! Nagyot nőtt!!
    Biztos örült a dédi a kicsiknek!!
    Nagyon jól a képek, aranyosak a labdások, meg a vonaton is mikor ketten vannak!!
    Bármilyen rövid volt, biztos nagy élmény és kikapcsolódás volt a családnak!!

    VálaszTörlés