2011. december 11., vasárnap

Télapó itt volt:)

A szülinap után újabb izgalmak:)Hétfőn Iza lovas kocsikázott a bölcsiben.Vagyis kinn az utcán.Édes volt ahogy előadta nagy izgalommal hogy jött a ló,ő meg sírt.Mondták hogy először nem akart felülni,meg 1 kör után le akart szállni.Nem csak ő volt ezzel így:))De utána már nagy legény volt.Itthon Mikinek már azt ecsetelte hogy ő lovagolt.
Még a szülinapi éneklés

Kedden meg a télapó ment a bölcsibe.Énekelni neki se énekelt,pedig már előtte nap mondták a gondozók neki hogy majd lehet énekelni.Mesélték hogy 1 kislány énekelt picit,1 kisfiú pityergett,de a többiek örültek az ajándéknak.Szépen az ablakba tették hogy majd otthon kibonthassák:))Én már reggel mondtam Izának hogy fel ne faljon mindent a csomagból,inkább hozza haza had nézzük meg mi is:))

Aztán itthon is jött a Mikulás!Kivételesen magától elkezdett énekelni...mindjárt feldobom a videót!

Aztán kedden picit elkezdett folyni az orra...jó sokáig bírta.Nem tudom ezt most honnan szedte össze:(

Szerdán be kellett mennünk Pestre Dodó nénivel találkozni.Tök jó volt végre összefutni.Iza még másnap reggel is kérdezte hogy hol a Dodó néni:)Sikerült téli cipőt is venni Izának,ha már ott voltunk a szokásos wink boltba beugrottunk.

Aztán csütörtök este Niki is rákezdett a taknyolásra,és sajnos Róza is pénteken...pedig próbáltuk távol tartani Izát,de  ezek szerint vagy nem sikerült eléggé,vagy máshonnan szedte össze.Minden esetre sajnálom szegénykét,remélem azóta már jobban van.na ezért nem szoktam sehova se menni még egy kis orrfolyással sem,de ez most rendkívüli helyzet volt.

Ja és hát én is taknyosan,de mára már lényegében túl is vagyok rajta.Szerencsére a csajok orrfolyása is szint elmúlt.Miki persze dolgozik,hát fárasztó volt ez a hétvége(is).

És advent 3.vasárnapján ég a 3 gyertya!2 hét és karácsony!!


Kis videó hogy etei Izu Nikit.

És végül 1-2 rossz mobil kép:





3 megjegyzés:

  1. Annyira édesek a lányok!!! És annyira gyorsan nőnek, huh! Iza már kész nagylány. Niki meg már egy éves.... :) Boldog szülinapot Neki, utólag is. :)

    VálaszTörlés
  2. tüneményesek a lányok:))))
    nagyon édes Iza ahogy eteti Nikit...ügyesek a kézmozdulatai..de aha jól láttam azért párszor mélyebbre csúszott a kanál?:)))))))))

    VálaszTörlés