2012. december 24., hétfő

2 éves Niki

Le vagyok maradva...szóval Niki 5-én volt 2 éves.Fogalmam nincs,mit kéne tudnia egy 2 évesnek,és néha azt se tudom Niki miket tud.Egyszer csak tudja a dolgokat:) Persze Izától sokat tanul,így mikor a védőnő is kérdezte,hogy rajzol e stbstb,csodálkozva néztem rá,hogy persze hogy rajzol.

Tehát Niki 12,4 kg,kb 88 cm.16 foga van.A 4 szemfoga 1,5-2 hónpon át jött ki.Nappal botrány voltt az evése,éjjel meg kelt enni,volt hogy 3szor is.Ezt leszámítva nincs vele gond.Mióta kinn vannak a szemfogak,alszik is éjjel és eszik rendesen nappal.

Dumál...néha b nem áll a szája.Olyan cukin mondja,kis kimérten,lassan mindent.Biztos azért,hogy megértsük.Énekel,mondókát mond.Persze elég "rövidített" változatban, van amit Izától tanult, nem is a bölcsiben.

A bölcsi,ahova imád járni. Naagyon szereti a Jucit meg a Gizikét is,szereti a gyerekeket is, akik oda járnak.Nincsenek sokan szerencsére, ennek ellenére azért hoz haza rosszaságot. Pedig egy kis angyal volt, most már látszik, hogy közösségbe jár:)

Lassan meg kell próbálni a szobatisztságot is, sokszor pisil a bilibe,de igazából nem látom,hogy érdekelné. Néha kitalálja,hogy neki nem kell pelus.És akkor megy a bilire,de előbb-utóbb becsurog neki,utána nem is érdekli a bili,szóval nem eröltetem.

A kiágyba se alszik már,elfoglalta lenn a helyét. Picit maradni kell vele,de általában szépen elalszik. ajnos nem lehet őket egyszerre bevinni,mert csak röhögcsélnek,így ki kell várni,amíg az egyik elalszik.

És akkor egy kép róla:)

1 megjegyzés: