2014. január 11., szombat

Lemaradt

2 nagyon fontos hír:)
Nikonak áttört az utolsó 2 nagyőrlő.a felső kettő még nem volt kinn neki,szenvedett is vele rendesen.Na most se 100%-os,még ki kell nőnie rendesen,de legalább meglesz mind a 20 tejfoga.Amúgy hatalmasat nőtt,sorra teszem el a bokavillantós nadrágokat,a rövid pólókat.És persze nem győzöm Izától is átpakolni.

És ha már itt vagyok,lemaradt Niko 3 éves státusza.Szóval 15 kiló körül jár.98 cm magas,de ez lehet változott 1 hónap alatt.A védőnő szerint (is) nagyon szépen beszél,mondatokban,helyes szóhasználattal.
Kis cukorfalat,de az angyali arc néha egy kis hisztigombócot rejt.Nagyon anyás,féltékeny mindenkire aki csak megközelít.Mindent eltanul Izutól,ez nem változott.Aranyosan eljátszanak,kivéve mikor hajbakapnak:)
Éjjel alszik szépen,de a foga miatt volt hogy kelt hajnalban,és a megunhatatlan kakót kérte.Anyja lánya,valószínű ő is kakaóval kezdi majd a napot 20 évesen is...
Imád minden kis plüssállatot,nagyon ragaszkodik 1-2 kedvenchez.Szeret babázni,egyre finomabban és figyelmesebben babázik,már nem a hajánál fogva cibálja szegényeket mint eddig.Szeret oviba járni,sok kis barátnője van.Persze hatalmas a mozgásigénye,szerintem nem győznek utána szaladgálni.Kis huncut,kis hebrencs,kis öntörvényű.


Izuról is akkor pár szót.Ő a kis Okoska itthon.Be nem áll a szája,mióta megtanult beszélni ez így van.Minden érdekli,mindenre rákérdez,mindent tudni akar.Imád szerepelni,énekelni,táncolni.És sokszor nem engedi hogy segítsek.Nagyon önálló,Nikonak is van hogy ő segít.Igazi nagytesó.Nagyon igényli az odafigyelést és a dicséretet is.Különben kis hisztis lesz ő is.
Na de lassan 5 éves lesz,majd akkor áradozok róla jobban:))

1 megjegyzés:

  1. Gratula a teljes fogsorhoz Nikinek! Hihetetlen, milyen nagylány már ő is!

    VálaszTörlés