2009. október 21., szerda

Lassan fél éves!!!!

A héten minden nap szembesülök vele ,hogy Iza szombaton már fél éves lesz!!!Annyira gyorsan szalad az idő!Észre se veszem és hozza majd az unokákat:))na jó,lehet nagyon előre szaladtam!

  • Foga még mindig nincs.Szakaszokban jön elő neki.Napokig semmi baja,aztán pár napra rájön a fogzás...folyik a nyála,fáj neki nagyon,semmi nem jó...ma is egy ilyen nap,de remélem most már hamar a végére érünk legalább az első fognak!!!

  • A forgás már nagyon megy neki,és egyre jobban fel akarna ülni,de ugye nem tud.Csak a fejét emelgeti,meg próbálja felhúzni magát,eddig sikertelenül.De az ölemben szépen tartja a hátát!Kúszni,mászni még nem tud,viszont vhogy mindenhova eljut,és mindent elér amit szeretne.Rejtélyes:))))
  • Kis izgő-mozgó,minden érdekli!nagyokat kacag,nevetgél.Szépen eljátszik egyedül.És ahogy elnézem imádja a szüleit:)))))Legújabb mozgása a partra vetett halra emlékeztet,vmi hernyórángással egybekötve.Zabálnivaló!!!
  • Gyönyörűen eszik!Eddig alma,barack és banán ment nála.A pépbe szoktam keverni.Szopizni reggel szopizik,akkor nem kell pótlás,de a többi étkezésnél kell.Persze attól függ milyen kedve van,néha nem akar szopizni,lásd tegnap napközben,de valószínű a foga miatt.Kap már bio köles pépet is!Ma pedig megkapja élete első krumpli adagját,persze még csak kóstoljuk!Remélem hogy bejön neki!
  • Az éjszakákat átalussza,néha vannak roszabb napok,és akkor felkel éjjel,de a cumival vissza is alszik!Így is 11-12 órákat nyom,este 6 kor már fürcsi,vacsi és alvás!:)

  • Voltam már vele ringatón is,nagyo élvezte!Szereti ha énekelek neki,néha sajátos szöveget társítok a dallam mellé,de ez neki nem gond!

  • Mindent püföl!Az asztalt,a fejünket,mindent!A lábát meg néha megkóstolja:)Jó hajlékony!!!
  • A haja elkezdett hullani,de már jön helyette az új,szőke lesz úgy néz ki!

  • ma megmérem hány kiló,de már 7 kiló felett jár az biztos,vhol 7,4 körül lehet!74 es ruhákat hord már!És 63 cm,ezt most a doki mérte,nem én.Szóval ez a hivatalos!:)
  • A babakocsit is imádja!Jókat alszik benne!Már a sportrészt használjuk,de a hideg,szeles időre visszatettema mózest,igaz alig fér el benne!

Hirtelen ennyi jutott eszembe!

5 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes Iza baba!
    (Annus gyere Anyatanyázni :))

    VálaszTörlés
  2. Na megmértem tegnap!7350 g!!!!
    Oké,mindjárt benézek!!!De elég rossz napjaink voltak a fog miatt...ma is elég gáz volt a hajnal/reggel....:(

    VálaszTörlés
  3. Gratula mindenhez, és kitartást a nehezebb napokhoz! Nekünk már az első kint van 1 hete, a 2. most fog áttörni, de lehet már meg is történt, egyelőre nem tudtam meglesni. Utána nyugi lesz egy darabig... :-)

    VálaszTörlés
  4. Akkor nektek gratula a 2 foghoz!!!!!!Én is attól tartok nem tart majd sokáig a nyugi....

    VálaszTörlés
  5. egy az egyben mintha Balázsról írtál volna. Ő is 7350gramm, forog, tolat, Rá is csak a 74es ruha jó, én 71 centinek mértem a VN csak 68nak...Bazsi is püföl mindent, tapogatja az arcunkat, és zabálja a lábát :) totál egyformán fejlődnek :)

    VálaszTörlés