2010. január 31., vasárnap

Nehéz napok



Van pár nehéz nap mögöttünk!Természetesen a fogzás miatt.Közben folyik az orra is picit,de nem annyira mint mikor náthás volt,viszont napjában többször is szívom neki.Nem tudom hogy ez a fogzás miatt van e,de ha igen,akkor elmúlhatna.Ja és jöhetne egy fog is ha már itt járunk:)

Másik lényeges dolog ami miatt kissé fáradtak vagyunk,hogy Iza módosított a "napirendjén".Egészen 9 hosszú hónapon át mindig 6 körül fürödtünk,vacsi,kis játék és alvás!Legkésőbb 8kor már ágyban volt mindig.Na jó,1-2 estét leszámítva tényleg így volt.Erre a héten eltolta az egészet kb 2 órával.Most 9 kor fekszik...ez elég fárasztó,ilyenkor már mi is mennénk aludni,de legalább is pihenni!Furcsa hogy este 8-kor még itt tapsikol!Viszont reggel se kel 6kor!8-9 között szoktunk felkelni!

Nem tudom hogy mért csinálta,de lehet h jól jön még nyáron,mikor nem kell 6ra hazaérnünk!!

Napközben mostanában 2szer alszik.Egyszer 2 órát délelőtt és 1 órát délután!Persze a fogzás néha bekavar...

Az éjszaka hol jobb,hol rosszabb.Sajnos többször megébred,álmában is nyögdécsel vagy csak felsír.De vannak ennél sokkal rosszabb éjjelek,amikor óránként többször is felkel....sokat iszik és van h tápit is kell bekevernem!

Összességében jól vagyunk,csak én vagyok már nagyon fáradt!

2 megjegyzés:

  1. Kitartás! Mi is ugyanígy állunk az utóbbi hetekben, igaz, Ádámnak már van 3és1/2 foga, de már látszik az 5. és 6. is.
    1 éves kor után nagyon megváltozik majd minden, persze +irányban!
    Nagyon klassz az első kép!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi,hát csak kijön neki is a foga...előbb v utóbb biztosan:))))Én meg kitartok,más választásom nincs:))Szerencsére amúgy egy kis angyalka!Semmi gondunk nincs vele:)

    VálaszTörlés