2011. március 31., csütörtök

És nyertem!

Szerencsés vagyok mert megnyertem magamnak hogy van 2 fogzó gyerekem:)))
Előnye nem sok van,max annyi hogy előbb(de leginkább később) 20 tejfoga lesz a gyerkőcnek!Biz isten sírni fogok a fogváltásnál.Minden egyes tejfognál eszembe jutnak majd ezek az idők!

Niki pár napja nyűgösebb.Na jó,amúgy extra nyugodt,meg vannak nála nyűgösebbek is:)De magához képest rosszul van:)Éjjel is kel 2-3szor enni.Nappal sem bír ki 3 órát.Folyton cicin akar lenni.Pótlást nem fogad el.Rágja az öklét és minden mást,folyik a nyála.Sírdogál néha.Kevesebbet is alszik.Ma hajnali fél1től egészen fél 6ig szinte semmit nem aludtunk...én utána sem.Annyira sajnálom szegényt:(Intenzívebb a fogzás mint Izusnál anno,remélem ez azt jelenti hogy hamarabb is jön majd az első foga.Lehet még Izát is beéri,aki jelenleg a szemfogakkal szenved és 12 fognál stagnál.

Ez a fogtündér nagyon haragudhat rám:)

Amúgy megvagyunk,jól vagyunk.Lesz majd egy varrásról szóló bejegyzésem ha oda jutok.Csak ma vendégeink lesznek:)Jön a karcagi dédi és a nagyi látogatóba:)

És ha bárki megkérdezné hogy mi volt a legnehezebb dolog mikor kicsik voltak a gyerekek,a fogzást említeném.Ha ez nem lenne,semmi "rosszat" nem is tudnék írni.Lehet el kéne kezdenem a rosszalkodásokat írni? Pl Iza tegnap repetázott a borsólevesből,amit egyedül evett meg:)Majd levonom a zsebpénzéből a 2. adag árát:))))))
Na szóval nem tudok olyan rosszat írni ami a fogzással versenybe szállhatna:)

Megyek,szerintem kéne még egy KV...napok óta nem alszom....de a tegnapi 2,5 óra....hát egyenlő a semmivel!!!

ma este fodrász,kár hogy 1 óra alatt végez...de majd megpróbálok aludni:)

6 megjegyzés:

  1. Jaj anya ez nagyon rosz, nalunk a Szabinanak siman kijottek a fogai sot eszre sem vettuk oket.A Julia mas eset nagyon megszenved minden foggal es ejjel.Mikor jon a foga egesz ejjel nem alszunk.Szoval tudom hogy milyen .Mi is sokat szenvedunk a fogakkal,es meg csak 12 van Julianak is.
    Szoval drukolunk nektek,vendegek az nagyon jo, de valahogy pihened is kenne?
    Niki babanak ilyen hamar jonn a foga,igaz a mostani kisbabaknak nagyon hamar jonn a foguk, nalam azt hiszem mind a kettonek olyan 7-8 honaposan jott az elso.puszika

    VálaszTörlés
  2. Annus, remélem hamar túlestek ezen a nehéz részen...sajna nálunk Petrának 2 hónapos kora óta ömlik a nyála, karácsony óta ment az üvöltés, de csak 2 hete jöttek ki a fogai, kettő egyszerre...remélem Niki nem szenved velük majd ilyen sokáig...olyan Tündéri mindkét lánykád...:)

    VálaszTörlés
  3. Köszi köszi.Hát Iza is ilyen korán kezdte a fogzást,és csak 11 hónaposan jött az első.Én is remélem hogy most máshogy lesz:)Amúgy szépen látszik h az alsó kettő középső jön:)

    VálaszTörlés
  4. Kitartás, remélem, hamar kijönnek azok a fogacskák!
    Amúgy szerintem a fogváltás már nem lesz ennyire gáz, akkor már nem kell a fogaknak az ínyt (na ezt jól írtam?) áttörni... megvan a hely...

    VálaszTörlés
  5. Kitartást a két kis fogzó manóhoz!

    VálaszTörlés
  6. Ja nem az a baj a fogváltással!Hanem a nehezen előbújt fogak hip hop kiesnek:)Sajnálni fogom őket:)))Maradhatnának örökké,nem?:)

    VálaszTörlés