2011. március 16., szerda

Szolnok folytatás

A hét további része is rendben ment!Mindig csak utólag jövök rá h milyen angyali gyerkőceim vannak,igaz Izának a glória kicsit már ferdén áll a feje felett,néha kis ördög és kihoz a sodromból:)Szóval ezt a nagy jövés menést viselhették volna sokkal sokkal rosszabban is!






Nikit picit zavarta a száraz levegő,éjjel sokat forgolódott,meg volt h 2szer is kelt enni,de másnap meg egyszer sem...Lehet h a fogak is kínozzák már.Sokat folyik a nyála,rágja a kezét és néha össze vissza cicizik.Közben imád nézelődni,sokat vigyorog,dumál.Nem igazán sírós.Sőt!Az ergóban meg mindig bealudt,egy hangja nem volt!

Iza hamar megbarátkozott mindenkivel,alig lehetett hazarángatni.Legnagyobb esemény a lépcsőzés volt,mindig ezt mesélte az apjának a telefonba.Ugye itt lift van,otthon meg sehol nincs,de helyette lehet a 3.emeltre gyalogolni:)Mivel Nikit vinnem kellett,így Iza kénytelen volt jönni a saját lábán:)
Írtó sokat fejlődött a beszédben.Mondatokat eddig is mondott,de most már mindent kommentál!Egész nap beszél beszél,szépen mondja  a magáét!Néha kimarad 1-1 névelő,vagy rosszul ragoz 1-1 szót,de érthető amit mond.Annyira édes,sokat nevetünk rajta!Sajnos őt is a foga kínozza,az elmúlt napokban nem nagyon eszik,válogat is h épp mi esik jól.

Megnéztük a vasút modell kiállítást is,voltunk Karcagon is.Nagyon élvezte az udvaron rohangálást!!A cicát rögtön kiszúrta és mondta h szeretem.Aztán hallgathattuk h cica hol van?Ott van,cica alszik,cica elment stbstb.Kutyust,pipit is meg kellett nézni közelebbről,földet(meg szerintem tyúkszart) szedegetett egy vödörbe,szaladgált,mindent megnézett.

Vonatozással nem volt gond utána sem!Hétfőn a reggeli vonattal jöttünk haza,már 10kor itthon is voltunk.Elindult a nagymosás...Délután a pesti dédihez mentünk fel,Iza ott is szaladgált az udvarban,virágot szedett,mindent megnézett alaposan:)Este7 volt mire hazaértünk:)
Szóval nagyon jó volt otthon,kicsit kimozdulni a hétköznapokból.Igaz én nem sokat pihentem,jól elfáradtam.Éjjel nem sokat aludtam ráadásul,meg front is volt,a fejem is nagyon fájt 1 napig....na de itthon is fájt volna:)

A legszebb nap talán a vasárnap volt,Mikivel sétáltunk,megnéztük a hidat,voltunk játszótéren,pihentünk is,sütiztünk ebéd után és gyönyörű idő volt!!!Az első igazi napsütés,előtte azért felhősebb napok voltak!


És rengeteg kép....itt

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jokat mokazhatatok otthon ,biztosan kalsz volt. Edesek a lanyok a kepeken,a sok kepet nem lehet megnezni valamiert.puszika

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó volt olvasni az élménekkel teli írást:)))))))
    lányok csoda szépek:))))))

    VálaszTörlés
  3. a sok képet én se tudom megnézni:(

    VálaszTörlés
  4. Javítottam!Köszi h szóltatok!

    VálaszTörlés
  5. De sok gyonyoru kepet kesszitetek a kis kirucanasrol,nagyon edesek a lanyok

    VálaszTörlés