2010. június 21., hétfő

Fejlődés

Megpróbálom összeszedni h miket is tud Iza.Nehéz lesz...

  • Alvás:szerencsére ritkán van gond az alvással.Este 7-fél8 körül fekszik,másnap 7 körül kel.Éjjel van h 1-2 szer megébred,de már egyedül is vissza tud aludni,be se kell mennem.Kivéve ha a cumi eltűnik és nem találja!Nappal 1szer alszik,kb 10 órától 2-3 órát jobb esetben.Na persze vannak kivételek amikor csak 1 órát sikerül.Ha nem vagyunk itthon akkor nehezen alszik el,leginkább sehogy.Annyi érdekesség van h olyankor nem akar aludni,inkább kifulladásig nyomja a bulit!
  • Evés:Iza jó evő továbbra is.Fogzás miatt szoktak gondok lenni,akkor kevesebbet eszik,de amúgy mindent megevett eddig amit elé tettem.Egyre többször eszi a mi kajánkat,vagyis ebédre azt eszi amit mi.De nem is lehetne mást adni neki,jön és kunyerál!Imádja a sajtot,azt minden mennyiségben képes megenni!
  • Mozgás:Iza már jár,tehát sokat nem tudok írni.Csak azt h egyre ügyesebb!Sokat megy,le se lehetne lőni!Mindenhova felmászik,bemászik.Legújabb h forog,meg kell zabálni ilyenkor!
  • Méretei:Tegnap lemértem:74,5 cm.Súlyát nem tudom,megnézem ma azt is!80-86os ruhákat hord,sapiból 48-50es méret kell,pedig nincs akkora feje.Cipőből pedig 20as.És még mindig 2 fogú.Na lemértem:10kiló 3 dkg:)
  • Beszéd:nagyon sokat dumál,jókat röhögünk a halandzsa nyelven!Szavakat már mond,jó sokat!Legújabb a PAPA és a ZSAZSA volt.De mindent próbál utánozni!Nem is sorolom h miket mond.Megérti amit mondunk neki,kis értelmes,minden érdekli.
Nem is tudom mit kéne még írnom...nagyon barátkozós továbbra is,mosolyog mindenkire,de most már jó kis fintorokat is vág!Tudja ám ha rosszat csinál,ha ki fog kapni,ha huncutkodik,ha elszégyeli magát stbstb,mindennek megvan a maga jellegzetes grimasza!Csak van benne egy kis Fancsali is,ugye?!:)

Folyton a fejére húz mindent...felveszi a ruháinkat,de nem csak azokat...figyelni kell,mert a madzagokat is a nyakába pakolja...Szeret építgetni,kisebb nagyobb sikerrel...leginkább rombol még.Imádja a vizet(csak a szemébe ne menjen)Szeret hintázni,homokozni,összeszed minden hülyeséget,a mis szöszöket adogatja a kezembe.Ha kezébe akad egy zsepi,szalvéta vagy ilyesmi akkor megtörli vele a száját v az orrát,esetleg elkezd takarítani!Lelkesen szokta a csempét is törölgetni!Ja szeret labdázni is!Dobálja,meg rugdossa,imád táncizni mindenféle zenére!Felsimeri azokat a számokat amiket sokat hallgatunk,és nagyon örül nekik!Imádja a könyveket i,sokat nézegetjük,olvasok neki.Ő meg mutogat mindent!

Persze van néha hiszti is,meg néha direkt rosszalkodik,de azt hiszem ezt elég jól kezeljük,egyszerűen csak kifejezi ha vmi nem tetszik neki!:)

Egyszóval minden nap kapok vmi újat,vmi többet,írtó gyorsan megtanul mindent!

Tanítgatom egyedül enni is,de egyenlőre még 95%ban én etetem.Valahogy mindig fordít egyet a kanálon,így leesik a kaja:))))De gyakorol minden nap!

2 megjegyzés:

  1. Bruhuhu, Csanit totál lehagyta Iza, már lefogadom, hogy egy fejjel magasabb, a lába két számmal nagyobb, a fejméretről meg ne is beszéljünk... Szegény Csankómnak viszont 6 foga van, legalább ennyi jusson szegénynek! :D

    VálaszTörlés
  2. :))))Jaj má,2cm nem a világ vége!Neki az a 2cm majd máshol lesz mérhető:))))Mármint pluszban:))))
    A fejünk se nagy,csak hülye a számozása a sapkáknak:)

    VálaszTörlés