2010. június 17., csütörtök

Karcag beszámoló




Iza nagyon nagyon jól érezte magát Karcagon!Imádta h kinn lehet az udvaron!Reggelente állt az ajtóban és dörömbölt h engedjük ki:)Már másnap reggel otthon érezte magát.Ment mindenfelé,mindent megnézett,letépett,megszagolt,kiöntött stbstb.
Kicsit keverte a cicát meg a kutyát,első nap nem is mert a cica közelébe menni,aztán megbarátkoztak és folyton a cica nyomában volt!Simogatta,elkapta a farkát.Mázli h Cilike jól bírja a kínzást:))))Na meg kis szelíd,csak úgy dörgölődzött hozzá!Tiszta szőr is lett tőle minden!Vagyis leginkább Iza!


Imádott pancsizni,szerzett egy kislocsolót és azzal vízeskedett!A vödörben folyton könyékig benne volt!Néha magára borított vmi vizet,de nem zavarta!Napközben pancsizott az udvaron is,abba a melegben nagyon jól esett neki!

Voltunk a fürdőben is,igaz majdnem megáztunk,de épp a vihar előtt odaértünk.40 percet dekkoltunk az öltözőben és próbáltuk visszafogni a gyereket,aki a jégesőbe akart kimenni ....végül kisütött a nap és tudtunk fürödni!Tetszett neki az is!

Éjszakák jók voltak,1-2szer kelt,de nem volt nagyobb botrány.Az elalvás hol 1 mp alatt megvolt,máskor picit nehezebben,de azt is túl lehetett élni.Mármint nekünk:)))

Picit azért elfáradtam,mert folyton a nyomában kellett lenni.Ugye itt semmi nem volt gyerekbiztos,Iza meg kíváncsi mindenre.Leginkább arra ami veszélyes,eltörhet,ráeshet:)))

Vonatozást is jól bírta,fel alá mászkált:)Odafelé egy egész kocsi állt a rendelkezésére,1 fószer volt rajtunk kívül:))Visszafelé sajna át kellett szállni Szolnokon,mert az IC amit kinéztünk 400 percet késett...Szolnokig személy,majd onnan IC.De kb 5 percet kellett várnunk,szóval nem volt gond!


És akkor még dicsekszem is.Mindig meglepődöm h milyen hamar tanul meg dolgokat.Megtanulta pl h PAPA,ZSAZSA ,de azóta is többet dumál,csak érteném néha mit mond!
Sok mindent megért,ha mondok neki vmit pl hozza a cipőjét akkor hozza.Tudja h melyik a zokni,próbálná felvenni.Sapkát is felteszi a fejére.
Mindenre rácsodálkozik!Majd magyaráz egy sort:)))Mutogat rendületlenül,nem győzöm mondani h mi micsoda!


Tehát az elmúlt pár hétben sokat fejlődött a kis buksija!:)Persze ezzel egy időben erősödött a hiszti is.Vagyis ha nem kap meg vmit akkor aztán megmondja a magáét!Ilyenkor nagyon édes,akkorákat röhögünk rajta:)))Szerencsére rájön hamar h nem sokra megy ezzel!Remélem h nem ő lesz az aki a boltban a földhöz veri magát :))))

Na ennyit most!Majd összefoglalom hogy miket is tud,bár azt hiszem h az nehéz lesz,nem is lehet mindent leírni!

Többi kép itt!

3 megjegyzés:

  1. Iza tündéri! Mint mindig! Haláli, ahogy a vödröt cipeli!

    VálaszTörlés
  2. Igen igen,400 percet!:)))nem vártuk meg!

    :)úgy kellett tőle elszedni,lehet azóta is azzal járkálna!:)

    VálaszTörlés