2011. november 29., kedd

Elkiabáltam

Na a múltkor jól elkiabáltam hogy Iza nem beteg.Csütörtökön megint lázas lett,egész délután csak feküdt,nem evett,nem ivott és nem beszélt.Utóbbi már aggodalomra adott okot:)Estére már jobban volt picit,de akkor irány a doki pénteken.Jó sokat kellett várni,elég sokan voltak,meg volt aki "kedvesen" elénk is ment(az egyik maga elé engedte,csak elfelejtette legalább megkérdezni hogy nekem nem baj e)Nem tudom mért gondolja azt mindenki hogy az ő gyereke a legbetegebb és a többiek csak poénból várnak a dokira.De a lényeg,gyerekek szépen viselkedtek,kaptak gyógyszert,vagyis Iza.nagyon piros volt a torka.Pedig itthon nem is nagyon köhögött,az orra se folyt...ki érti.Nikit is megmutattam,mert általában 2 napra rá ő is elkapja Izától,de akkor még nem volt vészes neki.

A gyógyszertől Iza szépen gyógyult is,lázas se volt péntek óta,enni is eszik már elég jól.Nikinek szombat óta adom a gyógyszert,mert persze hogy ő is elkapta,alig akart enni ő is.Bár meg kell jegyeznem hogy Izának közben tényleg áttört a 2 alsó nagyőrlő,és Niki is fogzik,mert mindent rág/folyik a nyála,a kaki se volt tökéletes,a feneke is piros volt.Ma az ő szájába is be kéne néznem újabb fogak után kutatva.

Tehát a lányok már jól vannak,de Iza nem megy a héten bölcsibe.Legalább a hétvégére nem hoz haza újabb betegséget.Szegényke már ment volna amúgy...

Cicánk azóta sincs meg,minden nap várjuk haza.Iza tegnap este is mondta hogy nagyon hiányzik neki a Gizmóka:( Hát nekem is...







5 megjegyzés:

  1. Remélem, már jobban vannak a csajok!

    Iza milyen nagylány már, és Niki is hamarosan 1 éves lesz!

    VálaszTörlés
  2. Ó sajnálom. Akkor ez most mindenkinél jelen van. Nálunk is 39 fokos láz, torokgyulladás!
    Jobbulást, reméljük elkerülnek titeket is innentől ezek a fránya bacik/vírusok!

    VálaszTörlés
  3. Oh már jól vannak szerencsére,már 2 nap alatt helyrejöttek,Iza meg nagyon menne bölcsibe...na de most fontosabb hogy meggyógyuljon!

    VálaszTörlés
  4. Örülök! :) Így van, legyen teljesen rendben, és utána hajrá bölcsi! :)

    VálaszTörlés
  5. Nahat betegseg volt nalatok is,remelem azota rendbe vannak a csajok,gyonyoruek a fotok,annyira cukik a csajok.puszi

    VálaszTörlés