2012. február 2., csütörtök

Még karantén

Még mindig karantén van.Iza persze már jól van,szépen gyógyulnak a pöttyök.Jövőhéten gyorsan visszaviszem a dokihoz,remélem gyógyultnak,illetve nem fertőzőnek nyilvánítja!(Nikike még mindig kérdőjel hogy elkapja e)

A napok telnek,szerencsére elég gyorsan.Kíváncsi leszek hétvégén tényleg olyan hideg lesz e mint mondják,illetve mekkora hó fog esni.A szánkó kinn,igazán kipróbálhatnánk már:)

Niki azért csinál műsort,ugye ha Iza nem akkor rajta a sor.Szegénynek a foga ugye...esténként nehezen alszik el,reggel nagyon nagyon korán kel,általában nyakig szarosan.Napközben is nyűgösebb,de Izával egész jól elvannak napközben.Néha közelharc van 1-2 játékért...de lehetne rosszabb is:)







5 megjegyzés:

  1. Cukik a csajok :) Szerinted mekkora az esélye, hogy nem hosszabbodik meg a karantén Niki miatt? szerintem 0 :( de akkor már csak egy nyűgös gyereked lesz. Vagy akkor Iza is marad? Nehéz lenne eljuttatni a bölcsibe, hisz Niki is menni szokott veletek ...

    VálaszTörlés
  2. Hát nem tudom mennyi az esélye...sokat hallottam olyat hogy nem kapta el a másik,aztán passz.De köv héten kiderül nagyon remélem,Iza meg utána menne csak a bölcsibe,mármint utána levő héten,ha addig Niki átesik a nehezén akkor nem gond,na meg legyen meg a kocsi:)Azt meg tudom oldani hogy ne érintkezzen a többiekkel:)

    VálaszTörlés
  3. Jó nektek,hogy túl estetek rajta...jobb lett volna ha niki is elkapja nem??? Hogy viselte Iza?

    VálaszTörlés
  4. olyan édesek és szépek a lányok!!!!!!!imádom nézni őket:)))))))
    ha elolvad ez a fene nagy hó akkor TÉNYLEG meglátogatunk már titeket!:)

    VálaszTörlés
  5. Köszi!
    Várunk továbbra is,majd egyeztetünk!

    Hát Nikin még most fog kijönni ha elkapja,várom már hogy kiderüljön...ma vagy holnap el kell dőlnie!

    VálaszTörlés