2012. június 19., kedd

Hétvége

A hétvégén elutaztunk,na nem nyaralni,csak Karcagra.Az idő szerencsére jó melg lett.Ballagásra mentünk szombaton,amúgy meg pihentünk,nem csináltunk semmi extrát.Gyerekek jól viselték a vonatozást,3 óra és egyszer át is kell szállni.Visszafelé sajnos szzívtunk,2 órás késséssel értünk haza.Azért este fél 10kor már én is fáradt voltam.

Amúgy  jól sikerült hétvége volt ez is,Iza a dédinél akart maradni:))Felőlem mondjuk maradhatott volna:)Csak ha meggondolja magát 2 perc múlva,nem tudtunk volna csak úgy érte menni.Na most is  azt játsza hogy elmegy a babával Karcagra:)))

Aztán itthon folytatódnak a hétköznapok,sok a munka  akertben.Leginkább gyomlálás és a vakond kiűzése:)Közben hoztunk 1-2 növényt,remélem túlélték az utat:málnát,borsmentát,citromfüvet,selyem akácot,törökszegfűt,paradicsom palántát meg kis futó virágot.



4 megjegyzés:

  1. Nagyon jo kis hetvegetek lehetett.Edesek a lanyok.pusizka

    VálaszTörlés
  2. Ennyi utazás! Le a kalappal a lányok előtt!:)) Jó, hogy növények és kert közelében éltek, így minden napra jut élmény, még ha gyomlálás is, de pozitívan hat, egész biztos! Boldogok lehettek, hogy déditek is van!

    VálaszTörlés
  3. Klassz lehetett ...
    ha sikeresen elüldözted a vakondot, feltétlenül írd meg a módszert, mert nálunk is újra megjelent. Pedig a szomszéd macska kettőt kinyúvasztott ...

    VálaszTörlés
  4. Áh,egyelőre menekül,de közben széttúr mindent...állítólaga macska amit kaptunk nagy vakondfogú felmenőkkel rendelkezik:)))Na amilyen bátor,tegnap egy bazi nagy kutyával cimborált:)

    VálaszTörlés