2010. november 27., szombat

Borostyán nyaklánc

Nálunk is eljött az idő,mikor már mindent kipróbáltunk a fogzásra.Igazából semmi nem hatott.próbáltuk a zseléket,a homeós cuccokat,de egyik se hozott áttörő sikert.

Az elmúlt időszakban azonban annyira eldurvult a fogzás,hogy teljesen elfáradtunk.Iza össze vissza aludt,de ami a legnagyobb baj volt,h nem tudott elaludni.Esténként 10-12 óra között tudtuk valahogy letenni.Sokszor hatalma s sírás közepette,volt h órákon át szórakoztattuk,énekeltünk,meséltünk.Ráadásul mindkettőnknek készenlétben kellett lenni,na meg egy egész "hadseregnek":morzsi,cumi,baba,cica,maci...mázli h 90x200 as az ágya:)Eléggé leharcoltak voltunk mind a hárman,ráadásul lelkileg se volt vmi könnyű,mert láttuk h szenved és nem tudunk rajta segíteni.

Ekkor úgy döntöttem h kipróbálom a  borostyán láncot,veszteni valónk nincs,de már csak ezt nem próbáltuk!Őszintén szólva kicsit szkeptikus voltam,de az elmúlt 2 hét meggyőzött engem is!Hihetetlen,de bevált!!!Igaz hogy Iza nappal egyáltalán nem alszik már(bár előtte se sokat aludt...)viszont az elmúlt 2 hétben összesen 2szer volt olyan h este fél10-10kor aludt el,amúgy már 7-8 között csicsikál!

Napközben van h nagyon fáradt,néha nem is tudtuk ébren tartani.Pici nyűglődés után újra feltöltődik és akkor meg pörög estig.Az evés is rendbe jött,szépen megissza  a vacsorát is!Esténként még nem megy az egyedül elalvás,vagy mellé fekszik vki és énekel,vagy a babakocsiban tologatjuk.Hála az égnek 5-10 perc és alszik!Remélem hogy az egyedül elalvásra is visszatér,ha ment neki 1,5 évig,csak megy ezután is:)
ha már elaludt,általában nincs gond.1-2 éjszaka volt h megébredt és a cumit kereste,vagy hajnalban felébredt mert éhes volt,de 90%ban egy hang nélkül alszik 12 órát ahogy szokta!

Tehát nagyon örülök h a lánc bevált!!!!!

3 megjegyzés:

  1. De jó,hogy írtál róla, és örülök, hogy bevált! :) Vacilláltam, hogy megpróbáljuk-e a borostyánláncot, azt hiszem mostmár sikerült döntenem. :)

    VálaszTörlés
  2. Na az erdekes egy lanc lehet majd megnezem a kepen es utana is olvasok,nalunk is elkelne egy es orulok hogy bevalt.puszika

    VálaszTörlés
  3. Én tényleg tudom ajánlani,persze van akinél nem vált be,de ez mindennel így van!Viszont mutatós,és max jó lesz sima nyakláncnak:)))
    Majd dobok képet róla,nagyon csini Izuson:)

    VálaszTörlés