2011. június 30., csütörtök

Látogatók

Még 3 hete se vagyunk itt,de a családon kívül már 2 party is volt.Ebből egyik kisebb,a másik meg nagyobb.12 gyerkőc volt,különböző korosztályban,a többségben persze a 2 év körüliek voltak.Összesen 7 anyuka volt itt.
Nagyon jó volt,Iza is élvezte a dolgot,igaz néha botrányban tört ki ha a kedvenc babájához nyúltak:))De nagyon jót játszottak a gyerekek,fürödtek is a medencében,udvaron rohangáltak,benn meg szétszedték a házat:)Niki kicsit sokkot kapott az elején,sok volt egyszerre az ismeretlen arc,de a végére ő is feloldódott!
Hozok képeket is mindjárt!
https://picasaweb.google.com/Annus0424/TaliDelegy?authkey=Gv1sRgCKH-rZSUp67nQQ&feat=directlink
Amúgy elég rossz idő lett,esik is,hidegebb is van.Szerencsére sár az nincs csak vizes homok továbbra is.Gyerekek kicsit nyűgösebbek,többek közt a fogzás miatt,na meg ez az idő...én is nyűgös vagyok:))

A másik fontos dolog hogy van egy autónk:)Éviék régi citroenje.Miki elé már járok is az állomásra,mert egyrészt csúnya az idő,másrészt a bicaját meg kell szerelni:)Ja meg ugye vásárolni is mentünk már vele.Gábor tartott nekem gyakorló órát,azért így jobban el merek indulni,igaz csak ide Varsányba.
Az elinduláshoz azért idő kell,mire bemelegszik a  kocsi,de 1 esetet kivéve mindig szépen kiálltam és vissza is.A gyeptégla már itt áll,és akkor felállni se lesz gond(a salak elég necces...)

És folyik a kert tereprendezésének a szervezése....nagy falat lesz az tuti,és ez csak a kezdő lépés!

4 megjegyzés:

  1. nagyon szuperek a képek.....látszik mindenki nagyon élvezte:))))))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jok a kepek,lattom nem unatkoztok,de sok gyerek egyhelyen,es ok kik,ottani uj baratok vagy regi jol ismert baratok.Egyebkent vannak a kozeletekben gyerekek?vagy ez milyen kerdes ennyi gyerekes kep utan.Latszik hogy mindenki elvezte.gondolom volt mit takarits utanuk.Nlaunk is folyton esik,es nekunk is voltak kis gyerek vendegeink 6 voltak.Volt is rumli.puszika

    VálaszTörlés
  3. Ők régi barátok:)De itt is vannak az utcában gyerekek,velük még nem ismerkedtünk meg,csak a közvetlen szomszéd dédunokájával,aki épp egy 2 év körüli kisfiú:)
    ja a pakolás gyorsan megvan,már rutinos vagyok:)

    VálaszTörlés
  4. Nagy élmény volt nézni a képeket! Annyira édesek, és milyen jól érezték magukat!!!:))))Biztosan jó társasági emberkék lesznek!!
    Az autóhoz gratulálok, jó szolgálatot tesz a gyerekek mellett!!!

    VálaszTörlés