2011. június 23., csütörtök

Zajlik az élet

Megvagyunk,jól vagyunk.Kezdem utolérni magamat.Iza is kezdi megszokni az új helyet,de roppant nehéz volt az első napokban...sokat sírt és nyavajgott.Mára talán jobb,bár elég sokat kell könyörögni hogy jöjjön be az udvarról:)Azt gyorsan rendezni is kell,mert menne minden felé.
A költözés alatt kijött a másik alsó szemfoga,nem tudom hogy írtam e már.

Niki is fogzik,tegnap alig akart enni,trükközni kellett.Ma is alig tudott elaludni.Úgy sajnáltam szegényt.Kezdünk haladni a hozzátáplálásban.Már eszik pár dolgot:tejpép,alma,barack,banán,krumpli,sütőtök,cukkini,paradicsom.A brokkolni nem jött be neki...majdnem visszaköpte az egészet:))
És nagyon próbál kúszni-mászni,de még nem halad látványosan.Sokat van négykézláb és tenné a kezét lábát,de a végén mindig kihasal:)Amúgy nagyon örül ennek a mutatványnak.

Izával meg nagyon jól eljátszanak,Iza dumája haláli!!!Imádom mikor együtt/egymáson röhögnek-kacagnak:)


A pakolással is jól állunk,lényegében már a helyén minden szombat óta.De kell 1-2 apróság.Függönytartó,függöny,szekrény,kamra polc és hasonlók.De a lényeg hogy nem dobozokból öltözködünk.

A teraszon áll a kismedence,nagyon jót pancsizunk benne.

És a postás is megtalált már,sajna egy csekket hozott:)))
De akkor megadom a címet ha vki írni szeretne: 2337 Délegyháza,Tavirózsa utca 2.

1 megjegyzés:

  1. Orulunk hogy minden oke feletek.De jo hogy mar berendezkedtetek es hogy az Iza is kezdi mar megszokni,fogzas van nalatok duplan is,jaj az eleg nagy baj ha fogfajos a Niki is.puszika

    VálaszTörlés