2011. június 15., szerda

Pár kép

Az első képek még Pesten,épp szétszedés alatt minden.A többi meg itt készült már,de azóta több dolog is a helyére került!



























11 megjegyzés:

  1. Annus! Szuper lesz! Azért egy kertes ház ezerszer más ... lányoknak is nagyon jó lesz ... na és a szabadban reggelizés/ebédelés/vacsorázás mégiscsak más. szabadabb. jöhet a bográcsolás és a házavató!!!!

    VálaszTörlés
  2. Húúú, gyönyörű az új házatok, biztos nagyon szuper lesz ott lakni!!! Nem kicsit sárgulok itt... :D

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok!!! Ahogy látom, szépen kerül minden a helyére, és kialakul az "otthon"!!!! Izi is segített, látom! A végére jól el is fáradt! Biztos nagyon jó lesz átélni, ahogy a gyerekek birtokba veszik, felfedezik az új helyet!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szep az uj hazatok,lattom szep nagy homokos udvar van.Izabellnek tetszik is ahogy elnezem.Niki is olyan nagy lany mar.A furdo az nagyon szuper ,es lattom lassan ,mar minden a helyere kerul.puszika

    VálaszTörlés
  5. Tiszta szívből gratulálok, és el tudom képzelni mennyire boldogok vagytok! Legyen nagyon sok szuper évetek az új otthonotokban!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok, nagyon szép az új ház! :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok az új otthonhoz, nagyon szép, tágas! A kertesház csúcsszuper dolog, mi is imádjuk! :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép, szuper a házikó ! Gratulálok hozza!!!

    VálaszTörlés
  9. Köszi mindenkinek!Igen,nagyon jó itt már most,pedig szana szét minden,de nem baj.Na majd dobok a strandról is képet,ma már belógattuk a lábunkat a vízbe:)

    VálaszTörlés
  10. gyönyörű az új otthonotok!!!!!!!!!
    sok boldogságot hozzá!!!!!!!!!:))))

    VálaszTörlés
  11. Szia! Gyönyörű az új otthonotok, gratulálok.
    Bocsi hogy ide írom: ne haragudj hogy töröltelek a blogom hozzáféréséről, de megtámadtak a spam-jeid. Ha szeretnéd olvasni kérlek küldj egy másik e-mail-t és meghívlak. Puszi

    VálaszTörlés