2011. július 17., vasárnap

Ezer dolog

Ez a hét elég sűrű volt,és még nincs vége.Ezt csak azért írom mert Niki bár elaludt,de felkelt...Iza alszik,remélem ő már nem kel:)

Szóval kezdődött a hét hogy Iza szobatiszta lett,megszületett Róza baba,Iza névnapja is volt és még Niki foga is kibújt.Ez mind egy napon...aztán voltak látogatók.Szolnoki dédik jöttek csütörtökön,szombaton meg karcagi dédi meg a nagyi.Közben szerdán felrotálták a kertet is:)Mára meg az jutott hogy Niki felült,vagyis majdnem.Már csak egyenesednie kell:)De ebbe a pózba egyedül küzdötte magát.És megjött a babakarám is,épp időban.Így nincs teraszra való kimászás,meg most hogy próbál felülni,nem fog akár hol hanyatt vágódni...









A karám:)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon klasz ez a baba karam,Izabell is biztos elvezi,de szerintem Niki baba nem annyira hogy nem maszhat ahova akar,Gratulalunk az elso fogacskahoz,az ugyes foluleshez,es Izabelnek a szobatisztasaghoz,Hu mennyi latogato,es meg Roza baba is megszuletett.Boldog nevnapot!puszika

    VálaszTörlés
  2. ötletes ez a karám:)Niki nagyon ügyes már ....lassan szaladni is fog:))))

    VálaszTörlés
  3. Jó sűrű valóban a program!:)) Sok minden történik körülöttetek, és csupa jó!:)) Az hogy ennyi nagyi és dédi van, az pedig külön ajándék!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek a lányok, szuper az új otthon! Niki tényleg nagyon ügyes! Iza meg egyszerűen imádnivaló! Így szép az élet, ha zajlik! :)Puszi nektek!

    VálaszTörlés