2009. július 7., kedd

Esküvőn voltunk

Iza egy angyal!!!Semmi kétség!Már lassan ott járok h kezdek aggódni h túl nyugis baba! Bizti tőlem örökölte,na de akkor is!


Szóval 3kor volt az esküvő.Iza fél2kor evett,így szépen odaértünk a szertartásra.Mi sétáltunk,persze pont csöpögött az eső,de nem volt vészes.Aztán nem aludt,nyomta még egy kis büfi,így az apja kinn maradt vele,én meg néztem a szertartást.Majd megdobáltuk a menyasszonyt rizzsel,fotózkodtunk stb.Izának egy hangja nem volt!!!!Aztán irány haza a köv szopira!5 után meg is érkeztünk az étterembe.Az asztal szélén ültünk,így elfért a végénél a babakocsi.Végig ott aludt a drágám!!!Szintén egy hang nélkül!


Fél8 kor megint szopi,az irodában volt rá lehetőség,majd vissza az asztalhoz.Olyan szinten nem zavarta semmi,hogy amikor a kb 100 fő egyszerre ütötte a tányért a kajához ő békésen alukált!(remélem h nem süket...)
Kaja után hangosabb lett a zene,de ez se zavarta!Mikor kimentünk h mondom hátha nyugalomra vágyik akkor felébredt így tettem egy kört a Tisza parton és bealudt.Táncoltunk is az urammal,szerintem az esküvőnk óta nem is táncoltunk...Ő még megforgatott pár rokont,szegények jól el is fáradtak .
A végén az előtéreben ücsörögtünk és beszélgettünk,Iza persze aludt! Mondták is h bizti nincs is a babakocsiban,meg csak egy babát hoztunk,nem is igazi gyereket! El voltak ájulva!Na persze mi is,mert nem gondoltuk volna h ilyen rendes kislány!Még az éjfélt is megvártuk,1 körül mentünk haza evett és aludt fél6ig .

Az apját is megdícsérték!Hogy milyen gondoskodó!
Egyszer elmentem videózni,egyszer csak hátranézek,az uram böfizteti Izust és körülötte vagy 5-6 nő gügyörészik Izusnak .Szóval haláli volt!!

Rakok képet is természetesen!




2009.06.11.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése